Tjänster

våra tjänster

Bokomslag

Våra grundläggande bokomslag börjar på 2500 kr exkl. moms. I dessa fall ingår det en ”stock-bild” som sedan anpassas till det valda ändamålet samt att lämplig typografi tillämpas. Därefter kommer Basic + (3500 kr exkl. moms) även här ingår en ”stock-bild” men med mer omfattande bearbetning, även viss montering kan förekomma, samt tillämpning av lämplig typografi. För mer avancerade bokomslag tillämpas individuell prissättning och för detta behöver ni kontakta oss.

Sättning

Beroende på vad du har för bok har vi olika sättningspriser. 

  • Basic (enkel sättning), omfattar böcker med enbart text – utan några bilder eller andra grafiska element. Upp till 90 000 ord uppgår detta pris till 1500 kr exkl. moms. För böcker upp till 180 000 ord är priset 2500 kr exkl. moms. 
  • För annan typ av sättning, kontakta oss så får du en individuell prissättning som är anpassad till dig. 

 

Redaktör & lektör

Kontakta oss för individuell prissättning. 

Korrektur

Språket i din bok är A och O. I dagsläget tar vi 8 öre per ord, exkl. moms.  

Baksidestext

Boken är färdig, men hur ska du få ner allt det väsentliga till baksidan? Vi hjälper dig. Genom intervju och frågor plockar vi fram kärnan och arbetar därefter fram baksidestexten. 

600 kr exkl. moms. 

Pressmeddelande

Vi vet att det är svårt att nå ut med din bok, därav har vi tagit fram en pressmeddelande tjänst. Där vi hjälper dig med att skriva fram ett pressmeddelande som du kan skicka ut till redaktioner. Priset är 800 kr exkl. moms. 

Författarporträtt

Tillsammans med StudioKempe erbjuder vi även författarporträtt (samt annan typ av fotografering). Fotostudion finns i Åtvidaberg (Östergötland) men fotografen, Jennie Kempe, kan ta sig till dig mot reskostnad. 

Priset för tre bilder med olika utsnitt och format ligger på 999 kr exkl. moms. 

På StudioKempes Facebooksida kan du se mer vad de har att erbjuda samt exempel på deras fotografier: https://www.facebook.com/StudioKempe

Du kan antingen höra av dig till StudioKempe direkt via Facebook eller så kontaktar du oss så skickar vi dig vidare.

Exempelbild från StudioKempe till musiksläpp med artisten Emma Hallberg. Foto: Jennie Kempe

Behöver du hjälp med något som nämns ovan? Eller är det något helt annat du behöver hjälp med? Tveka inte att höra av dig så ska vi se om vi kan lösa det.