Om oss

Nohiding förlag

Nohiding Förlag grundades 2017 av Emelie Kempe och har sedan dess utvecklats till en aktör på den svenska fantasymarknaden. Vi ger främst ut fantasylitteratur och sådant som faller under den mer omfattande genren fantastik. Från början grundades Nohiding Förlag för att publicera författaren Emelie Kempes verk, men sedan dess har allt fler böcker hamnat under vårt paraply. Varje år går två antologier av stapeln en för sommaren och en för julen. Däremellan publicerar vi även verk av andra författare. 

Nohiding Förlag drivs av Emelie Kempe som huvudredaktör, men vi samarbetar med många andra parter därav skriver vi ”vi”.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Några gånger om året skickar vi ut våra nyhetsbrev. I nyhetsbrev introduceras nya titlar och om vi har några antologier på gång. Men även om det har dykt upp något annat som kan vara värt att informera om. 

Om du vill få dessa uppdateringar behöver vi din mejladress. Skicka den till: nohidingforlag@gmail.com, märk mejlet: Nyhetsbrev.

Vill du komma i kontakt med Nohiding Förlag? Kontakta vår redaktör Emelie Kempe.

Mejl

Du når oss lättast via mejl: 

nohidingforlag@gmail.com

Föreläsningar & författarbesök

Vi finns tillgängliga för föreläsningar och författarbesök. Hör av dig så diskuterar vi det vidare.

Sociala medier

Du kan även följa och kontakta oss via sociala medier: 

instagram.com/nohidingforlag/

facebook.com/nohidingforlag

Uppdrag

Vi tar även enskilda uppdrag från såväl författare som förlag. Gällande allt från bokomslag till alla steg i processen med att skapa en bok. 

- Emelie Kempe